top of page
Logo Cre-eat.png

Wat kan Cre-Eat voor jou betekenen?

KEUKENPERSONEEL

Tijdelijk extra mankracht nodig, of op zoek naar een Fte voor de lange termijn?

HORECAOPTIMALISATIE

Iemand laten meekijken in jouw zaak, die meedenkt over verbeterpunten?

SOCIAL MEDIA

Hulp nodig bij het onder de aandacht brengen van jouw zaak op Facebook en Instagram?

PRIVATE DINING
CATERING/BUFFET
WORKSHOPS

Een gelegheid bijzonder maken met een intiem diner, workshop of fine dining

op locatie?

Keukenpersoneel

DSC_0832.JPG

Chef-kok, souschef of een hulpkok nodig? 


Cre-Eat biedt in te lenen personeel aan, dat prioriteit geeft aan kwaliteit. Wij vinden de perfecte match voor jouw organisatie. Al onze medewerkers hebben een ruime horeca-ervaring, en zijn zowel parttime als fulltime inzetbaar. Tijdelijk of voor een langere periode? Alles is mogelijk! 
 

Anker 1

Horecaoptimalisatie

Chef's Kitchen

Klaar voor de volgende stap?


Cre-Eat denkt graag mee om je zaak naar een hoger level te tillen. Wat is er mogelijk met betrekking tot bijvoorbeeld het menu, de routing, de communicatie tussen medewerkers of keuken-management? Door onze ruime ervaring weten we inmiddels goed in te spelen op elke uitdaging. Transparante communicatie staat hierbij voorop!
 

Anker 2

Social media

iPad.jpg

Hoe zichtbaar ben jij?


Cre-Eat werkt niet alleen offline mee in de keuken, maar kan ook online onderdeel uitmaken van jouw team. Wil jij je aanwezigheid op social media een boost geven, nieuwe gasten aantrekken en content creëren die je laat watertanden? We helpen graag!
 

Anker 3

Private dining

DSC_4556.jpg

Best of both worlds


De privacy van een huiskamer gecombineerd met de luxe van een restaurant: hello private dining. Onze chef-kok zorgt samen met zijn brigade voor een heerlijk diner waarbij kwaliteit voorop staat. Dagverse ingrediënten zijn vanzelfsprekend en elk ambachtelijk bereid gerecht is gericht op fijnproevers. Voor de ultieme dinerbeleving kun je er ook voor kiezen om de verschillende gangen in verschillende ruimtes te laten plaatsvinden. Niets is te gek!

Anker 4

Catering

catering

Making memories


Of het nu om een familiediner of gala, een jubileum of bedrijfsfeest gaat: door onze ruime ervaring weten wij voor uiteenlopende gezelschappen een indrukwekkend diner te verzorgen, op elke denkbare locatie en voor elke gelegenheid. Wordt het een ongedwongen walking diner in de tuin? Sjiek dineren in een balzaal of lang tafelen op z’n Italiaans onder de bomen? Of toch liever een uitgebreid buffet? Centraal staan de duurzame kwaliteitsproducten die wij gebruiken voor de mooie pure gerechten die wij bereiden. Originele smaakcombinaties zijn de rode draad in onze receptuur. We maken er een onvergetelijke culinaire ervaring van!
 

Workshops

Food Workshop

Klaar voor actie in de keuken?


Zelf de handen uit de mouwen steken kan een te gekke ervaring zijn, waarbij wij graag over je schouder meekijken. Vooraf bespreken we wat je tijdens de workshop wilt maken, doen wij boodschappen en zorgen we voor een volledig uitgeruste keuken. Je maakt, samen met je gezelschap, onder begeleiding een volwaardig menu,
wat je daarna uiteraard zelf opeet.

Workshops zijn mogelijk vanaf 6 personen. 

bottom of page