Wat kan Cre-Eat voor jou betekenen?
Chef-kok, souschef of een hulpkok nodig?
Cre-Eat biedt in te lenen personeel aan, dat prioriteit geeft aan kwaliteit. Wij vinden de perfecte match voor jouw organisatie. Al onze medewerkers hebben een ruime horeca-ervaring, en zijn zowel parttime als fulltime inzetbaar. Tijdelijk of voor een langere periode? Alles is mogelijk!
Horecaoptimalisatie
Klaar voor de volgende stap?
Cre-Eat denkt graag mee om je zaak naar een hoger level te tillen. Wat is er mogelijk met betrekking tot bijvoorbeeld het menu, de routing, de communicatie tussen medewerkers of keuken-management? Door onze ruime ervaring weten we inmiddels goed in te spelen op elke uitdaging. Transparante communicatie staat hierbij voorop!
Private dining
Best of both worlds
De privacy van een huiskamer gecombineerd met de luxe van een restaurant: hello private dining. Onze chef-kok zorgt samen met zijn brigade voor een heerlijk diner waarbij kwaliteit voorop staat. Dagverse ingrediënten zijn vanzelfsprekend en elk ambachtelijk bereid gerecht is gericht op fijnproevers. Voor de ultieme dinerbeleving kun je er ook voor kiezen om de verschillende gangen in verschillende ruimtes te laten plaatsvinden. Niets is te gek!
Catering
Making memories
Of het nu om een familiediner of gala, een jubileum of bedrijfsfeest gaat: door onze ruime ervaring weten wij voor uiteenlopende gezelschappen een indrukwekkend diner te verzorgen, op elke denkbare locatie en voor elke gelegenheid. Wordt het een ongedwongen walking diner in de tuin? Sjiek dineren in een balzaal of lang tafelen op z’n Italiaans onder de bomen? Of toch liever een uitgebreid buffet? Centraal staan de duurzame kwaliteitsproducten die wij gebruiken voor de mooie pure gerechten die wij bereiden. Originele smaakcombinaties zijn de rode draad in onze receptuur. We maken er een onvergetelijke culinaire ervaring van!
Workshops
Klaar voor actie in de keuken?
Zelf de handen uit de mouwen steken kan een te gekke ervaring zijn, waarbij wij graag over je schouder meekijken. Vooraf bespreken we wat je tijdens de workshop wilt maken, doen wij boodschappen en zorgen we voor een volledig uitgeruste keuken. Je maakt, samen met je gezelschap, onder begeleiding een volwaardig menu,
wat je daarna uiteraard zelf opeet.
Workshops zijn mogelijk vanaf 6 personen.